torstai 17. tammikuuta 2013

Kultainen appelsiini

Eilen jouduin tekemään todella kriittisen päätöksen: läksyt ja hyvät yöunet vai kynnet ja hyvät yöunet? Vaikka olenkin aika paatunut perfektionisti koulun kanssa, päädyin silti tekemään mieluummin kynnet! Eilen nimittäin edellisistä prinsessakynsistäni kirjaimellisesti sateli strasseja joka paikkaan ja lakkakin lohkeili pahasti. Eli eipä oikein ollut muuta vaihtoehtoa kun uhrata opiskeluaika uusiin kynsiin.


Tein ihan yksinkertaisen manikyyrin tällä kertaa, koska 1) halusin vain mahdollisimman nopeasti nukkumaan 2) kädet tärisivät tosi pahasti rankan body bumpin jäljiltä, joten mikään suurempi koristelu ei olisi onnistunutkaan. Kokeilin ensimmäistä kertaa joululahjaksi saamaani Sally Hansenin kultaista glitterlakkaa, joka olikin aivan ihana:) Oranssi lakka on flormalin, jota poikaystäväni on kerran aikasemmin lakannut varpaankynsiini:D On tosi kestävää ja peittävää. Ja ihanan kimaltelevaista!


Kuvissa ei oikein näy kunnolla, mutta kyllä tuo kultainen lakka on ihan peittävä ja luonnonvalossa lakkojen välinen raja näkyy selkeästi. Tykkään tosi paljon tehdä tällaisia ranskalaisen manikyyrin tyylisiä lakkauksia kivoilla väreillä. Silloin alussa tämäkin tuntui tosi vaikealta ja suoran linjan vetäminen ylitsepääsemättömän vaikealta, mutta kehitystä on tapahtunut ja nyt tämä onkin se minun 'pikalakkaus'! 
Käytetyille lakoille en löytänyt nimiä, varmaan jossakin tuossa Sally Hansenissa sävykin lukee mutta nyt en enää jaksa mennä kaivelemaan kun en eilenkään ollut löytävinäni sitä:D Kuva kuitenkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti