torstai 24. tammikuuta 2013

Tuplalakkoja ja Ebayn tuliaisia

Tässä on nyt kerennyt hetken tauko tulemaan järkyttävän koulukiireen takia. Tein sunnuntaina kynnet, joista piti tulla hienot, mutta päällimmäinen lakka ei kuivunut sitten millään ja jäin vain sellaiseksi tahnaksi kynnen päälle. Noh, sehän kuoriutui siitä heti seuraavana päivänä pois, mutta kerkesin sentään Instagrammiin laittaa kuvan niistä:D Olen siellä muuten nimellä viv3ka, olkaa hyvä ja seuratkaa, kuvia kynsistä ja vähän kaikesta muustakin. Tuon katastrofin jälkeen olin niin turhautunut että halusin jotakin yksinkertaista ja kaunista, joten lakkailin nopeasti tällaiset kynnet.


Vielä kynsiposeeraus ystäväni eBayn lähettämien ihanien kännykän kuorien kanssa!:D


Käytin tähän lakkaukseen luottokaverini Mavalan Glasgow -nimistä lakkaa, sekä kone Helsingin violettia glitteriä, jonka sävynumero juuri nyt on hukassa. Tänään nämäkin lakat ottivat osumaa kiivaassa matematiikkaväittelyssä kun paiskasin käteni pöydän reunaan... Tein tilalle omasta mielestäni aivan ihanat kynnet!


Aluksi näytti että nämäkin menisivät totaalisen pieleen, mutta kerrankin kävi päin vastoin! Käytin toissapäivänä postiluukkuuni kolahtanutta dotting toolia. Vain yksi pilkku levästi pahasti, joten olen tyytyväinen! Ilman pilkkuja kaarien raja ei näyttänyt kovin hyvältä, mutta valkoiset pallurat pelastivat paljon.


Näihin kynsiin käytin GOSHin nuden väristä lakkaa, joka ihan vähän taittaa vaaleanpunaiseen. Tykkään tosi paljon, vaikka sitä joutuukin laittamaan useamman kerroksen. Ylempään osaan on käytetty Maybellinen Candy Apple- nimistä lakkaa, jonka päälle on laitettu Mavalan Orion- sävyä, jonka sain Emmiltä. Pilkut tein myös Mavalalla, värin nimi on mielikuvituksellisesti white. 



Tilailin tosiaan viikko sitten Ebaysta sekä beatybaysta kaikkea kivaa. Tähän mennessä saapuneet ovat kännykän kuoret, viisi dotting toolia, sekä China Glazen Ruby Pumps, jota olen himoinnut vaikka kuinka pitkään. Tilasin myös leimasimen ja 10 laattaa, mutta ne eivät ole vielä löytäneet perille. Tässä vielä kuva uusista lempparikynsistäni!






3 kommenttia:

  1. Oi Ruby Pumps on ihana kyllä :D minullakin se on :) Tosi söpöt nuo alemmat kynnet =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no minusta juuri tuntuikin että _kaikilla muilla_ on se paitsi mulla, vaikka se on niin ihana:D ja kiitos:)!

      Poista
  2. Siulle on tunnustus blogissani :) http://emmminn.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html

    VastaaPoista