tiistai 9. huhtikuuta 2013

Maanantai-illan prinsessat

Teki mieli tehdä jotkin vaaleat ja söpöiset kynnet kun nyt on koeviikostakin selvitty. Eilen istahdin lakkailemaan kynsiä jo alkuillasta, vaikka yleensä lakkailen vasta ennen nukkumaan menoa, etten tökkisi niitä mihinkään. Aluksi suunnitelmana oli testailla Kone Helsingin vaaleaa holoa ja ripotella timantteja väliin, mutta sitten tulikin tällaiset.


Lampun valossa nämä ovat täysin vaaleanpunaiset! Mutta tosi kivat mielestäni, oikein prinsessat:) Näissä on kaikkia lakkoja kaksi kerrosta, sillä Maybellinen lakka ainakin oli tosi ohutta, eikä vielä sittenkään peittänyt kunnollisesti eikä kovin tasaisestikaan. Näihin jäi nyt vähän epätasaisuuksia, mutta tykkään kyllä aivan tosi paljon sen sävystä silti. 


Tykästyin tähän holoefectiin, vaikka aikaisemmin ajattelin ettei se oikein olisi mun juttu. Vaikkei se tietenkään kuvissa oikein näy, niin oikein hauskalta nämä näyttävät kun valossa kääntelee. Täytyy toivoa että pysyvät kynsillä pitkään! Käytetyt lakat olivat Maybellinen 249, Kone Helsingin 819 ja Jolly Jewels 102.



2 kommenttia: