tiistai 2. huhtikuuta 2013

Melkein pääsiäiskynnet

Kyllä mullakin ihan oikeasti oli suunnitelmissa tehdä söpöt teemakynnet, mutta jotenkin päädyin kuitenkin tällaisiin pastellinliiloihin unelmiin tällä kertaa. Täytyy kyllä sanoa että OPIn You're Such a Budabest oli pettymys ihanasta väristään huolimatta. Se KUPLI kynnellä! No eikun vaan glitterit kuplien päälle.

Voisiko joku ystävällinen ihminen myös kertoa miksi blogger kääntää kuvat väärinpäin?? Jopa päivämäärämerkintä siirtyy eri paikkaan!


Yritin leimailla peukaloihin ja nimettömiin kukkia mustalla, mutta eihän siitä mitään tullut vaikka kuinka monta kertaa yritin. Loppujen lopuksi oli niin iso kiukku että meinasi leimauslaatat lentää ja stamperit katketa. Koettelemuksista huolimatta näistä tuli tosi kivat :) 


Minusta tuo on niin kaunis vaaleanliila! En voi lopettaa sen ihailemista! :D Nämä ovat ehkä hieman barbimaiset kynnet, mutta toivottavasti eivät liikaa. Tässä taas huikea kuva käytetyistä lakoista, eli OPIn Polka.com ja You're Such a Budapest. Pitäisi ehkä askarrella sellainen valkoinen kuvausboksi...






4 kommenttia:

  1. Ihanat nämä kynnet! Miulla on myös tuo Polka.com ja se on ihana <3 tuo You're Such a Budabest on myös ostoslistalla kun on kerrassaan ihanan värinen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) juu'u muistan sen lakkauksen missä pistit polkan alle sitä mintunvihreää ;D ja se on kyllä ihanan värinen, mutta tosiaan kupli ja lohkeilee jo nyt tokana päivänä :/ tai ehkä tää mun oma on just ainoa epäkelpo yksilö.

      Poista