torstai 2. toukokuuta 2013

Järkyttävää jadea

Nämä kynnet voisi melkein julkaista facebookin epäonnistuneet-kuvat kansiossa kynsikoristeluryhmässä... Mutta täytyyhän sitä olla jotain kontrastia niihin onnistuneihin kynsiin ;) Istuin eilen illalla sienijakkarallani ja tuijotin kynsivitriiniäni ilman yhden ainutta ideaa. Pitkään sain siinä istua ennenkuin onnistuin edes tämän lakan poimimaan. Tämä kuuluu sarjaan isinostamat, ja rehellisesti sanottuna en uskonut ikinä käyttäväni tätä. Mutta ompahan nyt kokeiltu.


Epäonnistuneen väriyhdistelmän lisäksi tein näitä kynsiä ihan puoliunessa, eli lakkaa oli jotakuinkin kyynerpäihin asti. No ei ihan, mutta siltä tuntui kun piti poistella ylimenneitä! Ideat olivat vähissä niin päädyin vain läiskimään tuollaiset strassikukat. 


Mainostan vielä Sally Hansenin suteja, ne ovat niin hyviä! Ainakin näissä Insta Dri-lakoissa on sellainen kulmikas ja jämäkkä, jolla saa tosi tasaisesti levitettyä. Tällä kertaa käytetyt lakat olivat Sally Hansenin Jumpin' Jade, Dependin 223 ja Modan nimetön glitter. Nämä kyllä lähtevät vaihtoon jo tänään...





2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen tuo Sally Hansenin lakka! Pitää varmaan kotiuttaa se joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei miä voin kyl lahjottaa sen sulle jos kerran tykkäät! :D koska ite en varmaan enää ikinä käyttäis. Millos oot kotkas seuraavan kerran:)?

      Poista