maanantai 20. toukokuuta 2013

Raitahaaste & materialismionnellisuutta

Tämän viikon raitamanin oudon väriyhdistelmän takana on oikea tarina! Kysyin puolittain vitsillä ystävältäni Havulta minkä väriseksi kynnet lakkaan tällä kertaa, ja vastaus oli niin tyhmä että päätin siksi toteuttaa sen. "-- nyt on kesä ni jotain karibianhenkistä ^^ Romminruskea keltaisella, limellä ja sukelluspukuoransseilla raidoila ois mun valinta."
No yritin ainakin, vaikka vähän luistinkin! Mitä tästä opimme? Kysy jatkossa lakkausvinkkejä tytöiltä! :D


Vihreiden raitojen kanssa ei sujunut ihan suunnitelman mukaan, mutta nämä nyt muutenkin ovat niin naurettavat kynnet että olkoot. Olisi näistä toisaalta paljon kamallammatkin voineet tulla. Tämä "romminruskea" on yksi lempparilakoistani, OPI:n Skyfall, joka ei todellakaan pääse oikeuksiinsa tällaisessa yhdistelmässä.


Noh, ainakin mulla oli hauskaa näitä väsäillessä. Käytin viivojen tekemiseen ohutta sivellintä ja lakkoina olivat OPI Skyfall, China Glaze Riveting, Color Club Daisy Does It ja Mild & Wild Neon Lime. Olishan se liian mainstreamia käyttää samanmerkkisiä lakkoja yhdessä lakkauksessa;) Mielenkiintoisinta oli ehkä lakkailla tuolla luirulla Mild & Wildilla OPI:n päälle. Mutta mitäs pienistä.


Tässä viime aikoina on tullut hankittua muutamia ihania lakkoja, niinkuin tuo Color Clubin Daisy Does It. Olen ihastellut kyseistä lakkaa vaikka kuinka monessa kynsiblogissa, ja sitten tässä jokin aika sitten facebookin lakkaushaaste-ryhmässä eräs ystävällinen henkilö laittoi minulle linkin, jonka takaa löytyi Daisy alesta, ja vähän muutakin kivaa:) Noissa fb:n kynsiryhmissä on niin hyvä yhteishenki, että ehdottomasti kannattaa liittyä jos on yhtään kynsihenkinen. Kynsikoristelut-ryhmä on myös todella kiva ja iso, aina löytyy joku asiantunteva ihmeellisiinkiin ongelmiin.


Tässä muutama viimeaikainen hankinta. Color Clubit tilasin CesarsShopin alesta ja Essien poimin City Marketin alehyllystä. Vasemmalta oikealle Beach Bum Blu, Berry and Bright ja Daisy Does It. Essie ei todellakaan pääse oikeuksiinsa pullossa. Kynnellä, ja varsinkin auringonvalossa, sen sävy on kertakaikkisen upea!


Tässä vielä kuva lakoista, jotka sain vaihdossa Empulta. En onnistunut saamaan yhtäkään onnistunutta kuvaa näistä, mutta kyllä kuvasta nyt pääpointin näkee (siis heijastuksena että mun tukka on punainen nykyään.. eikun?) Aivan ihania molemmat!



4 kommenttia:

  1. Hyvä että nuo lakat kelpasivat siulle :D tosi kivat nuo kynnet, ainakin on vähän erikoisemmat värivalinnat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin:D mistähän ihmeestä tuo musta lakka on tehty kun haisi niin pahalle?!:D

      Poista
  2. Siulle on tunnustus blogissani :D http://emmminn.blogspot.fi/2013/05/i-love-your-blog.html

    VastaaPoista