maanantai 13. toukokuuta 2013

Vihreää-haaste

Olen viime aikoina postaillut hävyttömän harvalla aikavälillä, mutta tässä on ollut yksityiselämän puolella kaikennäköistä draamaa. Osa kyllä ihan hyvälaatuistakin, jos niin voi sanoa. Kauheissa suhdesotkukiemuroissa meinaavat kynnet jäädä vähän kakkossijalle. Mutta näihin viikottaisiin lakkaushaasteisiin olen kyllä saanut osallistuttua! Tämän viikon aiheena oli koristella kyntensä vihreiksi.


(Ignooratkaa karva) Tässä olisi nyt sitten oikein asenteella vihreät glitteriöverit. Oli ihan hauskaa näitä lakkaillessa, lopputulos muistuttaa irlantilaista maahista. Aluksi luulin ettei kaapista löytyisi kuin tuurilla yksi vihreä lakka, mutta siellähän oli jopa mistä valita ja päädyin tällaiseen yhdistelmään. 


(Pahoittelen sitä karvaa edelleen) Tykkäilen näistä kynsistä kovasti, mutta en yhtään tykkää tuosta MIYOn mango/papaya-tuoksuisesta lakasta. Se käryää nenään tuolta kaikkien glitterienkin alta! Se on muutoin oikein loistolakka; levittyy helposti ja tarkasti, peittää yhdellä paksulla kerroksella ja on persoonallisen värinen. Mutta tuo haju... Okei sen ideanakin on tuoksua, mutta pidemmän päälle siitä saa vaan päänsärkyä! Tässä vielä käytetyt lakat.


Kaiken viimeaikaisen draaman lisäksi minulla on ollut hyvin epäonnistuneita kynsikokeiluja, varsinkin viime perjantaina. Kaikki kunnon kynsi-ihmiset varmasti osaisivat ennakoida ettei lätkäpelin aikana kannattaisi lakata kynsiä. Mutta minun pitää opetella kaikki kantapään kautta, joten tulipahan tuotakin kokeiltua. Ja sitten yhdentoista aikaan illalla yritin uudestaan ja käytin alla olevia lakkoja. Kuvitelkaa lopputulos...









4 kommenttia: