perjantai 21. kesäkuuta 2013

Herkkuja Vegasista & jussikynnet

Ystäväni AK saapui eilen takaisin koti-Kotkaan 10 kuukauden vaihto-oppilasvuodelta Las Vegasista! Hän oli muistanut minua ihanilla tuliaisilla, ylläripylläri kynsilakoilla ;D Olin suunnitellut valmiiksi kivat ja värikkäät juhannuskynnet, mutta kun sitten sainkin hyppysiini 7 uutta ihanaa vauvaa, piti suunnitelmia muuttaa lennossa. Ehkä olisi ollut vain parempi lakata alkuperäisen suunnitelman mukaan, sillä näistä tuli vähintäänkin mielenkiintoiset....


Ainakaan mua ei nyt voi sanoa enakkoluuloiseksi värien käyttäjäksi! :D Kyllä näillä nyt yhden juhannuksen juhlii. Tuohon Fergielakan paksuun sutiin muuten tottuu parilla lakkauskerralla, kun tätä Glowstickiä olen käyttänyt jo muutamissa perättäisissä lakkauksissa. Kaikki irti ihanasta neonvihreästä näin kesällä!


Ihanaa poseerata uusien Sinful Colorssien kanssa! Tämä oranssi Anchors Away kuivui aivan upeaksi ja tasaiseksi pinnaksi, vähän harmittaa kun menin sotkemaan nuo glitterit sen päälle, kun se olisi ollut hyvä ihan yksinäänkin.


Parvekkeella kuvaaminen on joka kerta jotenkin yhtä awkwardia, varsinkin kun meidän partsi on ykköskerroksessa ja tuon viereisen baarin terassilta näkee suoraan sinne. Ilmaista hupia sedille. Käytetyt lakat olivat siis Wet n' Wilf Fergie Glowstick, Sinful Colors Anchors Away ja Scene Stealer.


Ja sitten niihin tuliaisiin <3 olin niin innoissani nämä saadeessani että ihan kädet tärisivät! Kaikki lakat olivat aivan ihania, mutta erityisesti rakastuin Sinful Colorsin Ice Dreamiin. 


 Vasemmalta oikealle SF Anchors Away, SF Scene Stealer, Milani Lavender, CG Full Spectrum, SF Ice Dream, Revlon Radiant ja Sally Hansen Fuzzy Coat Wool Knot. Materialismionnellisuus <3

Hyvää juhannusta kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirteät kynnet nuo :D ja oii nuo tuliaiset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:D ja aivan ihania ovat! sulla on paras sisko <3 :D

      Poista