maanantai 17. kesäkuuta 2013

Viiriäisenmunia ja ostoksia

Olin viikonloppuna Lahdessa äitini kanssa shoppailemassa ja mukaan tarttui 7 lakkaa, joiden joukossa tämä confettis. Se tuli hankittua vähän silleen "koska kaikki muutkin"...  En ole kokenut tähän mitään himotusta, mutta onhan se ihan söpö. Ehkä vähän liian viiriäisenmunaefekti mun makuun.


Innostuin tällä kertaa lakkailemaan kunnolla sateenkaaren väreissä. Confettiksen alle ei kannata laittaa kauhean tummia sävyjä tai tulee vähän tunkkainen vaikutelma, niinkuin minulle kävi peukalon kanssa.


Peukalossa on siis CG:n Ruby Pumps, joka ei oikein näytä hyvältä tuolla. Ja vielä lisää kuvia kivoista väreistä! Sain muuten vasta tänään selville että yksi lempparilakoistani, CG:n Riveting kuuluukin Hunger Games- kokoelmaan. Nyt se on vielä enemmän lemppari :D


Tässä vielä käytetyt lakat eli peukalosta pikkurilliin China Glaze Ruby Pumps, China Glaze Riveting, Color Club Daisy Does It, Wet n' Wild Fergie Glowstick, Wet n' Wild Fergie Miami Spirit ja kaikkien päällä Lorealin Confettis.


Sitten vielä niihin ostoksiin. Kicksissä oli -50% alessa tosi paljon lakkoja, lähinna IsaDoran, Dependin, Lumenen ja Kicksin omia. Oli siellä kahta erilaista OPIakin ainakin Lahdessa, mutta sävyt olivat niitä vihreänharmaita. Sokoksellakin oli jonkun verran lakkoja -50%. Tässä vähän satoa.


Trion Seppälässä oli paljon parempi anti noiden Jolly Jewelsien kanssa kuin Kotkassa, niin pitähän niitäkin sitten poimia mukaan. IsaDorat ovat Kicksin alesta. Sitten vielä pari lakkaa, joista tuo 'sirpaleinen' Jolly Jewels vaikuttaa aivan ihanalta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti