keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Merenneitokynnet

Lakkasin eilen ystäväiselleni Petralle kynnet ja hän myös valitsi tällä kertaa minulle lakat. Tosin olin pahis ja jätin mustan kokonaan pois. Näistä tuli oikein söpöiset merenneitokynnet, tosin ovat ehkä hieman liian tumman ja synkän näköiset muutoin kuin luonnonvalossa. Mutta tykkään silti, varsinkin tuosta upeasta Deborah Lippmannin Across The Universe-lakasta. Se levittyi kuin unelma, peitti kahdella kerroksella ja kuivui aivan tasaiseksi. 'Hiuksenhieno' ero eiliseen Jolly Jewelsiin, jota en pystynyt pitämään kynsilläni päivää pidempään röpelöisyyden takia. 


Nyt tulee taas saarna Fergie-lakkojen sudeista (tätähän ei ole vielä luettu jokaisesta kynsiblogista...) mutta kyllä niillä on sitten vaikea lakata! Ne ovat niin isoja, pyöreitä ja kömpelöitä. Onnistuin ihan kohtalaisesti silloin kun olin vielä pitkäkyntinen, mutta nyt näille lyhyille kynsille oli todella vaikea sutia ja inhottavastihan tuota lakkaa on kynsinauhoilla :(


Tämä Fergiekokoelman Miami Spirit lakka kuivuu mattaiseksi, mutta vedin kirkkaat lakat päälle, jotta sain nuo niitit pysymään. Olisi ollut paljon nätimpi mattaisena, mutta kun se mattaava päällyslakkaa huutaa puuttumistaan kaapissani :D Saa suositella kohtuuhintaisia ja hyviä mattapäälyslakkoja :) Käytetyt lakat ovat siis Deborah Lippmannin Across The Universe ja Wet n' Wildin Fergiekokoelman Miami Spirit.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti