keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ombrea&ostoksia

Pitkästä aikaa ehdin/jaksoin osallistua viikon lakkaushaasteeseen, joka tällä kertaa oli ombre. En ole aikaisemmin tällä tekniikalla lakannut, mutta nyt ihastuin ideaan! Varmasti tulen tekemään jatkossakin. Värien valinta oli aika vaikea, koska esimerkiksi nyt tästä punaisesta minulla on lähinnä tummempia ja korallisia sävyjä. Mutta kivat näistä tuli silti.


Kamera oli mökkeilemässä ja minä kotona, joten kuvat on otettu pari päivää myöhemmin. Väriero peukalon ja pikkurillin välillä on ehkä turhan räväkkä, mutta kun minulla ei hirveästi ole noita vaaleita punaisia.


Kyllä näistä oikeastaan näkee että vähän kaikkialla on riehuttu :D Mutta ei näin ihania kynsiä voinut jättää postaamatta, vaikka kuvat ovatkin b-luokkaa. Käytetyt lakat järjestyksessä: Germanicure by OPI, Mavala New Delhi, Maybelline Candy Apple, Mavala Victoria ja Mavala Samoa. Helmenpuolikkaat ovat Tiimarista ostettuja askartelutarroja :D


Ja sitten shoppailuhin! Vähän on mopo karannut käsistä, mutta olkoot. Olen kyllä lahjoitellut pois kokoelmastani sellaisia lakkoja, joista tiedän etten tule toista kertaa käyttämään. Kotkan Sokokselta bongasin näitä Lumenen uusia glittereitä: Magic Dust, Jewel Green ja Blue Galaxy


Sitten nopealta Itiksen reissulta mukaan tarttuneet Gina Tricotin lakat Aspen gold, Puff powder ja Shimmer mint. Yksikään aikaisemmista minttulakoistani ei vain ole osannut käyttäytyä, toivottavasti tämä osaa.


Ja sitten vielä kauan himoitsemani China Glazen Liquid Leather. Tämä on ensimmäinen kunnon mustani, jos koristelulakkoja ei lasketa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti