keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Vesimelonikynnet

Askartelin tällä kertaa vesimelonikynnet siskoni innoittamana. Hän lakkaili näillä samoilla lakoilla itselleen viime sunnuntaina, käykää ihmeeessä katsomassa instagrammista @katri_susanna. Näistä tuli mielestäni tosi hauskat ja pirteät.


Tämä taitaa olla viides kerta kun käytän tuota Fergien Glowstickiä kuukauden sisään... hups. Hyllyssä olisi reilut 150 lakkaa ja minä vaan käytän tätä samaa lakkaukseen kuin lakkaukseen :D no mutta rakkauslakka kun rakkauslakka!


Näihin lakkauksiin oli ihan hauska käyttää tuota MIYO:n mango/papaya-lakkaa, koska se tosiaan tuoksuu hedelmäiselle. Oikea käsi ei näyttänyt ihan näin hyvältä... Mutta voin pistää sen taannoisen pyöräonnettomuuden syyksi, vasen käsi on vieläkin sen verran kipeä, etten saa nostettua sillä maitotölkkiä kaapista. Yllättäen siis suorat valkoiset viivat kynsilakallakaan eivät oikein meinaa onnistua :D


Hurja kuvatulva taas, mutta mä niin tykkään näistä:)! Käytetyt lakat olivat siis Essien Too Too Hot, Wet n' Wild Fergie-kokelman Glowstick ja MIYO:n mango/papaya. Valkoiset raidat ja mustat pilkut on tehty Kiss:n nailartlakoilla.




2 kommenttia: