perjantai 12. heinäkuuta 2013

Vetyperoksidia?

Olen lakkaillut koko kesän vain kirkkailla ja pirteillä väreillä, joten jo oli aikakin välillä kokeilla jotain muuta. Löysin myös ensimmäisen crackle-lakan, josta oikeasti tykkään! Tosin aikaisemmin kokeilemani ovat olleet Flormalia ja Golden Rosea, jotka ovat kuivuneet sellaisiksi mattaisiksi. China Glazen Oxidized Aqua pääsi lempparilistalleni, se kuivuu tuollaiseksi ihanan kimaltavaksi vaikka crackle onkin. Tuo nimi vain vähän mietityttää, kun olen tässä koko kesän lukenut kemiaa syksyn ylioppilaskirjoituksia varten. Tuo nimihän meinaa hapettunutta vettä, ja vesi hapettuu ensimmäisenä vetyperoksidiksi. Vetyperoksidi taas on väritöntä, eikä se ollenkaan sovi tämän lakan nimeksi :D 


Nomutta se kemiasta :D Peukuissa ja nimettömissä on laittoman monta kerrosta Revlonin glitterunelmaa Radiantia (joka sekin tarkoittaa esim. säteilynlähdettä fysiikassa). Ompa tässä nyt sitten nörtti lukiolaisolo, kun ei voi edes kynsiä lakata ilman multitieteellistä pätemistä.


Vaikeat kuvattavat nämä olivat, tuli tuollaisia ihmeellisiä heijastuksia. Kauhulla odotan noiden glittereiden poistoa... Käytetyt lakat olivat siis CG:n Liquid Leather ja Oxidized Aqua sekä Revlonin Radiant.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti