tiistai 13. elokuuta 2013

Eläimellistä

Tämän viikon lakkaushaasteena on eläinaiheiset kynnet. Vihdoin ja viimein siis uskalsin kokeilla leopardikuvioisia koristeluja! Ne onnistuivatkin paremmin kuin olisin osannut uskoakaan. Sain koulussa jopa jätkiltä kehuja, että kyllä näiden nyt hienot täytyy olla :D!


Näillä kynsillä oli hyvä viettää viimeinen lomapäivä Tallinnassa shoppaillen ja sushia syöden :) Tämä kesä on ollut aivan loistava ja onnellinen. Ja olen oppinut kaikkia uusia kynsijuttujakin.


Vasen käsi onnistui myös yllättävän hyvin. Harmi että nuo vähän kurttaantuivat, mutta se johtunee Trindin surkeasta pikakuivattajasta, josta minun pitäisi mahdollisimman vikkelään hankkiutua eroon.


Näissä kynsissä on käytetty pohjalla Sinful Colorsin Anchors Aawyta, laikut on tehty Sally Hansenin Gilded Lilyllä ja Kiss:n mustalla koristelulakalla.


Sitten vielä Tallinnan tuliaisiin. Pienen budjetin takia en edes suunnitellut ostavani lakkoja, mutta toisinhan siinä kävi :D Kaubamajan kynsilakkaosastolla oli China Glazet alennuksessa reilut 5e ja OPIt normihintaisina 10e! No mukaanhan lähti OPIn mattapäällyslakka, sillä olen metsästänyt hyvää mattalakkaa jo vaikka kuinka pitkään. Mutta todellinen aarre oli OPIn Minnie Style ilman neliöitä! Jesh <3



2 kommenttia:

  1. Kivat kynnet :) Toi Minnie Style lakka on ihana, ite haluaisin neliöllisen version :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä, luulin vastanneeni tähän kommennttiin ajat sitten, mutta blogger on nähtävästi erimieltä:D Mutta kiitosta:)!

      Poista