lauantai 14. syyskuuta 2013

Vauvamitoissa

Kynnet saivat nyt lyhentyä oikein kovalla kädellä ylioppilaskirjoitusten takia. Ajattelin kirjoittaa kokonaan ilman kynsilakkoja, etten pääse häirintymään hienoista/rumista kynsistäni. Ja ne pitkät olisivat kuitenkin vain katkeilleet jos olisin ollut kokonaisen päivän ilman lakkaa. Kyllä nämä lyhyetkin ovat ihan söpöt. Mutta iiks, maanataina alkaa biologian kirjoituksilla, saa toivottaa onnea! :D


Olen mennyt koko kuluneen viikon näillä kynsillä, Lumene kesti yllättävän hyvin. Siinä olikin ainut positiivinen sanottava... Lakkaa piti levittää kolme kerrosta peittävään lopputulokseen, ja koostumus oli kamalaa litkua! Se valui joka paikkaan ja oli todella vaikea levitettävä. Ja jäi todella tahmaiseksi vaikka laitoinkin Secheä päälle.


Tämä koristelutekniikka on aina yhtä hauska ja näyttävä, ja niin helppo ja nopea toteuttaa. Oli vaihteeksi kiva tehdä tällaiset vauvapinkki-söpöt-kynnet, kun tuntuu että kaikki viimeaikaset lakkaukseni ovat olleet vihreitä ja muita ei niin tyttömäisiä. Alla kuva käytetyistä lakoista, eli Lumenen Warm Spring, Golden Rose Jolly Jewels 102, sekä Kiss:n nailartlakoista valkoinen ja hopea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti