tiistai 5. marraskuuta 2013

Ällösöpöä

Odottakaa vaan sitä postausta OPI:n Nail Envystä, tässä nimittäin näette tuloksen kahden viikon käytön jälkeen. Luulin että se tekisi kynsistäni vahvemmat, eikä suinkaan katkoisi ja liuskoittaisi kaikkia. Noh, tästä aiheesta lisää toisessa postauksessa tarkemman kuvamateriaalin kera. Selviytyäkseni nysäkoettelemuksesta lakkasin ällösöpöt ja pinkit totaaliöverikynnet. Ugh.


Idea oli  ihan hyvä, mutta mielestäni näistä tuli aivan hirveät! Olisi ollut parempi jättää Chic From Ears To Tail komeilemaan kynsille yksinään. Nämä näyttävät viisivuotiaan pikkuprinsessan kynsiltä... Juuri ja juuri kehtasin mennä näiden kanssa kouluun. Mutta jotain positiivista, leimailut onnistuivat huomattavasti paremmin kuin viime kerralla, mutteivät silti lähellekään täydellisesti.


Lakkasin pohjalle kerroksen valkoista, koska en halunnut kokeilla monennennellako kymmennellä kerroksella Minnielakka olisi peittänyt. Nyt riitti kaksi. Pitää joskus uusia tämä lakkaus vain simppelinä sandwichina ilman leimoja. Alla kuva käytetyistä lakoista (lukuunottamatta pohjan valkoista Sally Hansenia) eli OPI:n Chic From Ears To Tail ja Minnie Style Minnihiiri-kokoelmasta sekä Mavalan Vegas Pink.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti