maanantai 11. marraskuuta 2013

Lainalakoissa

Näin yksi päivä koulussa ystävälläni Petralla upeata kynsilakkaa ja onnenpekkana sain kyseisen lakan lainaksi. Olen tähän mennessä lainaillut paljonkin omia lakkojani kavereilleni, mutta harvemmin päässyt itse testailemaan muiden lakkoja. Tämä kyseinen upeus oli Kikon 278, eli eipä tätä tuosta noin olisi voinut edes marssia kauppaan ostamaan. Mutta ahh tätä kimallusta ja shimmeriä!


Lakkasin Kikolla kaikki muut sormet, paitsi nimettömän jossa on China Glazen Prism-lakkaa ihan omasta kaapista. Täytyy sanoa etten ole tälle aikaisemmin kamalasti lämmennyt, mutta tässä lakkauksessa sekin näyttää ihanalta! Nämä olivat ihanimmat kynnet vähään aikaan, olin tosi tyytyväinen. Peukaloon en niittejä laittanut, sillä muuten en saa pinnejä kunnolla hiuksiin :D Onko kukaan muu törmännyt tähän ongelmaan?


Tällä kertaa  poikkeuksellisesti ei ole kuvia käytetyistä lakoista erikseen, koska ehdin jo palauttaa Kikon Petralle ennen kuvaussessioita. Nämä kuvat on napattu luonnonvalossa. Ei kyllä mitkään viritykset vedä vertoja oikealle äiti aurinkomme loistolle:) 

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo kummatkin lakat! :) tuo Prism on ollut minun himoituslistalla jo ikuisuuden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) aijjaa;o AK toi tuon mulle jenkeistä, kuis siä jäit ilman?:D

      Poista