sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tyttömäistä&hempeää

Olen viime aikoina lukenut Kynsikristelut-ryhmästä valituksia, kuinka blogger tekee jotakin kamalaa kuville. Ja nyt täytyy sanoa itsekin, että siltä näyttää! Pahoittelut siis extrarakeisista kuvista. Edellisten överipinkkien kynsien tilalle halusin lakata jotain neutraalimpaa, mutta kuitenkin tyttömäistä. Näistä tuli ihan kivat perusneutraalit.


Olen postaillut ihan laittoman epämääräisin väliajoin, mutta siitä syytän Mount Everestin korkuista koulutehtäväpinoa. Kynnet olen yleensä ehtinyt lakkailla, mutta bloggaamiselle ei millään tunnu löytyvän aikaa! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Nämäkin ovat viime viikolta.


Lakkasin pohjalle yhden kerroksen Gina tricotin Puff Powderia ja päälle sudin Lumenen Pink Diamondia. Lumessa lakan pohjaväri on vaaleanpinkihtävä, eikä väritön niinkuin äkkiseltään voisi luulla. Mutta sopi tähän lakkaukseen paremmin kuin hyvin. Ja voi hyvänen aika näitä kuvia, ihan hävettää! Jos vaikka joskus saisin nämä kuvausolosuhteet ynnä muut muuttujat stabiloitua...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti