sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän gaalakynnet

Olin itsenäisyyspäivänä Kotkan nuorisovaltuuston järjestämässä gaalassa. Oli ihana päästä pitkästä aikaa oikein kunnolla pynttäytymään! Minulla oli kirkkaan keltainen olkaimeton mekko, jonka helma oli edestä lyhyt ja takana oli sellain liehulaahus. Mekon kanssa minulla oli musta bolero ja vyö. Pitihän kynsistäkin sitten tehdä kelta-mustat, vaikka itsenäisyyspäivä olikin. Yleensä en jaksa tehdä hiuspehkolleni mitään, mutta nyt äiti laittoi minulle oikein hienon kampauksen. Tällaisia prinsessapäiviä pitäisi olla useammin.


Lakkasin yhdellä lempilakoistani Color Clubin Daisy Does It:illä ja mustat osioit tein A-Englandin Bridal Veilillä. Sekin kuuluisi lempilakkoihini, ellei siinä olisi niin kamala suti. Koostumus ja ulkonäkö taas ovat täyttä kymppiä. Tämä lakkaus sopi täydellisesti mekkooni ja sain paljon kehuja. Pidän paljon tällaisista lakkauksista, joissa joka kynsi on vähän erilainen, mutta kuitenkin samaa värimaailmaa.


Näin mikrokuvissa näkyy jo vähän kulumia ja että kaikki strassit eivät menneet paikoilleen aivan suunnitelmien mukaan, mutta silti nämä ovat lempparikynteni kuukauden sisään. Alla kuva käytetyistä lakoista. On tuo confettis kyllä niin kätevä, sitäkun voi lätkiä melkein minne vain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti