sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Talviset tekstuurit & kynsinauhaöljyjä

Secheni ollessa loppu, nämä tekstuurilakat ovat aika itsestäänselvä valinta. Harmikseni nämä lakat eivät sopineetkaan yhteen niin hyvin kuin olisin toivonut. Kamera sentään vääristi nämä värit paremmin toisiinsa sopiviksi, mutta oikeasti tuo Kicksin Chopped Lavender on nimensä mukaisesti paljon violetimpi kuin kuvissa.


Palaisin halusta tehdä söpöjä joulukynsiä, mutta taitaa nyt olla tyytyminen yksinkertaisempiin lakkauksiin ja räjäyttää potti vasta joulun jälkeen, jolloin toivottavasti olen jo saanut Sechevarastot elvytettyä. Mielestäni Kicksin tekstuurilakkojen koostumus on parempi kuin Golden Rosen. Holiday-lakkojen pinta jää paaljon karhemamaksi ja sellaiseksi hieman epämiellyttävän kuivaksi. Kikcksin lakkojen efekti on taas jotenkin pehmeämpi.


Ja sitteb vielä kuvaa käytetyistä lakoista eli Kicksin Chopped Lavenender ja Golden Rose Holiday-kokoelman numero 60. Minun makuuni 60 kuivuu hieman liian vaisuksi ja harmaaksi. Pullon perusteella ollettaisi lakan olevan tummempi.


Sitten katsaus kynsinauhojen hoitotuotteisiin! 
Mavalan Cuticle Cream on kaikkien aikojen suosikkini, olen käyttänyt sitä aivan kynsiharrastukseni alusta asti. Pidän sen voidemaisesta koostumuksesta ja supernopeasta imeytymisestä. Voide tuoksuu kevyen yrttimäiseltä ja kosteuttaa todella tehokkaasti. Minulla ei ole tästä kertakaikkiaan mitään pahaa sanottavaa. 
Mereneidin kynsinauhaöljy tuoksuu kevyen karkkiselta ja vaniljalta. Harvemmin pidän hajustetuista tuotteista, mutta tämä menetteli. Harmi vain että koostumus osoittautui aikamoiseksi litkuksi. Tämä saattaisi kosteuttaa parin tunnin liottelun jälkeen.
Kalaharin kynsinauhaöljy tuoksuu kukkakaupalta, tuoreilta leikatuilta kukkien varsilta. Kummallinen assosisaatio, mutta se iski mieleeni heti ensi nuuhkaisulla. Miellyttyvän lempeä tuoksu. Koostumuskin oli mukava; kosteuttavampi kuin Mereneidillä. Onglemakuivia kynsinauhoja tämä ei kyllä kesytä.
Mavalan kynsinauhaöljy tuoksuu kliinisen asialliselta ja kosteuttaa hyvin. Tämä on sellainen perushyvä tuote. 


Saatu kalaharispashop.comista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti