tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuodenvaihteen holot

Minulla oli suunnitelmissa tehdä jotkin oikein värikkäät ja glitteriset uudenvuodenkynnet, mutta sitten postiluukusta tippuivat ensimmäiset swatch-tikkuni. Ja pitihän heti päästä lakkaaman tikulle testaamattomia lakkoja. Niiden joukossa oli tämä ihana Perfectin H2. Eivät nämä nyt kaikista näyttävimmät juhlakynnet ole, mutta minä ainakin olen ihan rakastunut!


En halunnut lakata pelkästään holoa, vaan pistin aksenttikynteen Essencen L.O.L:ia ja sen päälle lempiglitteriäni Flormalin GL04. Nimettömäni on kokenut kovia ja sormen iho on ihan rutikuiva, niinkuin kuvista näkyy. Pöhhöh. 


Tämä kuva on otettu pöytälamppuni valossa, holoefekti näkyy vähän selkeämmin. Ja sitten se kaikille bloggareille tuttu lause: näyttää luonnossa paljon hienommalta! :D Mutta onhan se välillä hankala onnistua kaappaamaan tavallisella digikameralla kynsilakkojen eri efektejä. Alla vielä kuva näistä rakkauslakoista. Essencestä on eiketti hukkunut jonnekin :D


Ja hei, stay tuned! Blogini juhlii pian ensimmäisiä synttäreitään ja niiden kunniaksi on tulossa jonkinnäköistä arvontaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti