sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Hiekkateipit

Olen todella yllättynyt Lumenen tekstuurilakoista, ne ovat ihan toisissa sfääreissä kuin Lumenen peruslakat. Tämäkin Sandy Brook peitti ensimmäisellä kerroksella ja tekstuuriefektistä tuli todella mukavan tuntuinen. Suti on hieman essencemäinen, juuri sopivan mallinen minun mielestäni, hieman kulmista pyöristetty ja ei turhan leveä. Jos jostakin voi antaa miinusta, niin suomenkielisestä nimestä Hiekkaa puurossa... Hei c'mon!! :D (edit: sittenkin Hiekkaa purossa... :D:D Lukihäriö iski)


Aksenttikynsien pohjalakkana minulla oli OPI:n Skyfall, se lakka, jonka ottaisin mukaan autiolla saarelle. Opin muuten tällä viikolla, että skyfall tarkoittaa ruotsiksi rankkasadetta. Tämä on ehdoton rakkauslakka, ja sopi mielestäni täydellisen hyvin yhteen Sandy Brookin kanssa. Teippailut eivät ihan onnistuneet suunnitelman mukaan. Juuri sinä kriittisenä hetkenä kun olin poistamassa teippejä, niin äiti pamautti jääkaapin oven tuolini selkänojaa vasten, niin että kätenikin tärähti sotkien tuon alimmaisen viivan. Murr.


Lumenen kestävyydestä voin sanoa vain sen verran, että se kesti hyvänä noin vuorokauden ennenkuin joutui likoamaan porealtaaseen pariksi tunniksi :D Pitänee joskus testata normiolosuhteissa uudestaan. Alla kuva tästä ihanasta parivaljakosta.


10 kommenttia:

  1. Kai se on silti hiekkaa purossa? :D
    Nätti lakka kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin lukihäiriöni jo, mutta en ehtinyt korjaamaan :D liian kiireellä lukeminen on aina ollu mun paha tapa... :D mutta kiitos:)

      Poista
  2. Tosi hyvin sopivat nuo lakat toisiinsa :) muutenkin kiva lakkaus!

    VastaaPoista
  3. Ihanat lakkaukset ♡ Haha, et oo ainut, kuka on lukenut ton nimen väärin! :D

    VastaaPoista
  4. Ihanan simppelit ja kauniit :)

    VastaaPoista