tiistai 21. tammikuuta 2014

Kultaista & kimaltavaa

Nyt olisi tiedossa kahdet lakkaukset, toiset vähän onnistuneemmat kuin toiset. Jos aloitetaan näistä nätimmistä. Halusin mahdollisimman nopeasti jotain peruskivaa kynsille. Päätin testata OPI:n All Sparkly And Goldia, jonka äitini joskus toi Tallinnasta. En edes muistanut omistavani tällaista, ennenkuin vähän kaivelin kaappiani! Oikein söpis kahdella kerroksella peittävä glitteri. Toimii varmasti parhaiten näin yksinään, eikä esimerkiksi topperina, sillä glitteriä on tosi tiheässä. 


OPI:n kaveriksi lakkasin Mavalan Sapporoa, lempparinudeani, joka sekin peitti kahdella kerroksella. Tässä surkeassa lamppuvalossa se ei oiken pääse oikeuksiinsa. Oikeasti sen sävy on paljon viileämpi. Olisin niin halunnut näistä kuvat luonnonvalossa, mutta kun on koulussa kahdeksasta neljään... Ehkä jos nämä kestävät vielä pari päivää niin kerkeän ottaa valoisammat kuvat. 


Ja alla vielä kuva käytetyistä lakoista. Sapporo on yksi harvoista Mavalan oikeasti mukavista ja hyväkäytöksisistä lakoista, se ei kupli eikä raidoitu tai ole muutenkaan pahis. OPI:n laadusta tuskin tarvitsee sanoa mitään :)


Sitten nämä eivät niin onnistuneet lakkaukset. Löysin kaapistani ihanan Wettiksen lakan, jonka joskus pari kuukautta sitten ostin Seppälän aleista. Lakkahan oli aivan upean värinen ja olin ihan fiiliksissä lakkaillessani tällä! Koostumus oli aivan toisenlainen kuin aikaisemmin kokeilemissani Wettiksen lakoissa. Kaksi kerrosta peitti hyvin, eikä pinta jäänyt raidoittuneeksi. Kaikki näytti hyvältä niin kauan kunnes sudin Secheä päälle. Kärkikutistuma oli massiivinen! 


Kuva on hävettävän huono, eikä se järkyttävä kärkikutistumakaan näy kunnolla. Muutoin tämä lakka olisi ollut aivan ihana, mutta en viitsinyt tuollaisia kärkiä katsella, vaan lakkasin heti seuraavana päivänä uudet lakkaukset. Möhpöh. Kyseessä oli siis Wet n' Wild:n Caribbean Frost.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti