torstai 16. tammikuuta 2014

Pikakatsaus

Ruudun takaa ilmoittautuu koulustressiin hidasta kuolemaa tekevä kynsibloggari. Ja tietysti paras tapa rentoutua on käyttää tuntikaupalla aikaa kynsiin, ja sitten loppumetreillä tökätä ne joka paikkaan. Ja hiphei lisäkerroksia ja tönkkökynnet! Asiaa vielä parantaa se, että suunnittelemasi koristelut eivät sovikaan yhteen. Tässä kohtaa fiksu yleensä jättää leikin sikseen, mutta jos kunnolla haluaa möhliä, niin ainahan mukaan voi vielä heittää glitteriä! Gääh. Ainakin onnistuin tekemään ihan kivat leimat vasempaan käteen Myoyoun laatasta nro: 07. Mereneidiltä testiin saamani strassit olivat tosi söpöjä, mutta eivät sitten loppujen lopuksi sopineet näihin lakkauksiin yhtään .


Näistä ihanista Kikoista on tulossa tarkempaa postausta myöhemmin. Toivottavasti myös onnistuneempia lakkauksia... Ärsyttää että käytin näin söpöisiä lakkoja näin rumaan manikyyriin! Mutta eikös olekin ihana myöhäinen joululahja noin nätti rivi Kikoja? Voi tätä autuudeen määrää kun niitä vihdoinkin saa tilattua Suomeen <3 Ensi postauksessa sitten enemmän juttua ja vähemmän lakkakerroksia :p

8 kommenttia:

  1. Oii mikä rivi Kikoja <3 mie oon onneksi lähdössä Lontooseen maaliskuun alussa niin ei tartte tilata nyt kun pääsen paikan päälle hypistelemään :D mutta tosiaan jos kaipaat jotain Kikolta tai muualta ni voin tuua sieltä Lontoosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu AK onkin jo kerrennyt juoruta sun reissusta :p Ja tokihan Kikot aina kelpaa, viestitellään sitten lähempänä :) Mulla ei oo kyllä mitään hajua Lontoon lakkatarjonnasta, mutta voin olettaa että se taitaa olla aika laaja :D

      Poista
  2. Onpa vain kaunis tuo leima!

    Tsemppiä koulustressin laannuttamiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! Vihdoin rupeaa tuo leimailu onnistumaan, ainakin vasempaan käteen:) Stressi helpottaa ehkä kesäkuussa, jos tässä nyt sinne asti selviäisi jotakuinkin hengissä... :)

      Poista
  3. Mun mielestä nää on nätit! ^__^ ♡

    VastaaPoista
  4. Oih mikä rivi Kikoja <3
    Ja kauniit on kynnetkin :)

    VastaaPoista