tiistai 25. helmikuuta 2014

Kantapään kautta

Tänään olisi luvassa opettavainen postaus.
1) Jos tuntuu siltä, että täydellinen lakka ei tarvitse päälleen koristeluja, älä laita niitä.
2) Jos kuitenkin rupeat tekemään niitä koristeluja, ja ne menevät pieleen, tajua lopettaa ajoissa.
3) Edes glitter ei pelasta katastrofikynsiä.
4) Muista jatkossa varata kynsienlakkaukseen enemmän aikaan, jotta voit tarvittaessa lakata uudet mönkäänmenneiden tilalle.


Tällaista siis tällä kertaa. Lakkasin upealla OPI:n Taupe-less Beachilla kaksi unelman lailla levittyvää kerrosta. Tästä lakasta on vain hyvää sanottavaa! Ei raidoittunut, kuivui nopeasti ja peitti helposti. Harkitsin pitkään, että lähtisinkö toteuttaman suunnittelemiani geometrisia kuvioita Taupen päälle, vai enkö, sillä lakka oli yksinäänkin jo niin kaunis. Noh, harmikseni rupesin, ja pieleenhän ne menivät. Keltaisten ja oranssien kuvioiden rajoista tuli niin sotkuisia, että en löytänyt enää muuta  vaihtoehtoa kuin lätkäistä saman sävyistä glitteriä päälle. Väit eivät sovi toisiisa sitten yhtään, joten rapsuttelin nämä lakkaukset irti seuraavana päivänä fysiikan tentissä. Oli muuten terapeuttista.

China Glaze Electrify, OPI Taupe-less Beach ja Kiss musta nail art -kynä.

Heti kotiuduttuani tentistä poikaystäväni luo, lakat menivät hyvin vikkelästi vaihtoon. Halusin nopeasti jotakin yhdenkerroksen ihmettä kynsilleni. Olen ajat sitte todennut tämän Golden Rosen Matte 10:n erittäin toimivaksi lakaksi, joten se pääsi auttamaan minua edellisillan kriisistä toipumisessa. Kaunis sininen, eikös? Golden Rose ei mielestäni ole tarpeeksi arvostettu merkki. Ottaen huomioon, että lakat maksavat vain pari euroa, niiden kaikki ominaisuudet ovat ihan huippuja. Katsokaa nyt vaikka näitä kuvia. Joka kynnellä on vain yksi kerros lakkaa, missään ei näy raidan raitaa tai kuplaa. Tämä kyseinen yksilö kuivuu mattaiseksi, mutta nyttää mielestäni paremmalta päälyslakan kanssa.



Ps. Pahoittelen mahdollisisa kirjoitusvirheitä! Oma näppis, paras näppis, ja vieraalla ei onnistu mikään :D

4 kommenttia:

  1. Osuu kyllä ihan nappiin noi postauksen alussa olevat "säännöt" :DD
    Ja toi Taupe-less Beach näyttää niiiin ihanalta lakalta! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne, hyvä että joku muukin samaistuu :D Ja onhan se kaunis!

      Poista
  2. Oon tällänen jota kiehtoo aina kaikki, mistä muut ei tykkää. Ja tänään tätä auttaa se, että viime yön valvoin töissä ja tänään on nukkunut ehkä neljä tuntia. Mutta miusta noissa kynsissä on jotain maagista ja kaunista. Ehkä se tuo pohjavärin ja glitterin suuri ero toisiinsa nähden :D Mutta jos ei muuta, niin ainankin lakat ovat kauniit. Yhdessä tai erikseen :D

    ps. Saitko sitä tenttiä tehtyä vai rapsuttelitko vain kynsiä ? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh kiitos Olga! :D Ja sain mä, ainakin melkein.... :D

      Poista