maanantai 17. helmikuuta 2014

Keväänvihreää

Tällä kertaa olisi tarjolla hieman yksinkertaisemmat "kevättä rinnassa" -lakkaukset. Tarkotuksenani oli leimata tummanvihreää ruusukuvioita vaaleanvihreälle pohjalle, mutta tämä vaaleanvihreä Sally Hansenin Palm Treat osoittautuikin aivan surkeaksi. En sitten enää viitsinyt tuhlata aikaani näiden lakkausten pelastamiseen, menevät vaihtoon kuitenkin heti tänään. Palm Treat on todella kauniin värinen, harmi vain että sävy jää lakan ainoaksi plussaksi. 


Laitoin Palm Treatia kynnelle kaksi kerrosta. Lakka raidoittui, kupli ja valui ympäriinsä. Tasaista lopputulosta oli ihan mahdotonta saada. Eikä lakka kuivunut sitten millään. Lakkasin kynteni eilen kolmen aikoihin ja seitsemän aikaan illalla, ollessani Body Balancessa, vasemmasta etusormesta lohkesi iso pala lakkaa. Sally Hansenin tasoiselta merkiltä voisi olettaa pidempää kestävyyttä kuin vain neljä tuntia :D Kotiin päästyäni vähän korjailin ja lätkin nuo glitterit peittämään pahimmat epätasaisuudet ja ilmakuplat. Näistä kuvista näkyy kohtalaisen hyvin kuinka epätasaiseksi lakkauksen pinta jäi, vaikka laitoin reilun kerroksen Secheä päälle.


Tämä on kyllä niin kauniin värinen lakka, että en kuitenkaan aio heittää sillä vesilintua, uskon että tämä menettelee joissakin koristeluissa. Peittävyys kun ei sentään ollut huonointa mahdollista luokkaa. Ja onneksi nämä kynnet näyttävät ihan hyvältä kaukaa katsottuna :D Alla olisi kuva käytetyistä lakoista, eli Sally Hansenin Palm Treatista ja Lumenen Magic Dustista. Minä liputan tuon Lumenen glitterkokoelman puolesta. Tosi symppiksiä lakkoja, ainakin kaikki neljä, joita minä olen kokeillut.


4 kommenttia:

  1. Kauniinvärinen lakka! Kokeilitko ohuempia kerroksia? Aika jännä tuo käyttäytyminen; ite oon lukenu tästä jossain ihan hyvät arvostelut..:) En osaa kyllä tarkemmin sanoa, koska en lakkaa omista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on:) Lakkasin ihan yhtä paksut kerrokset kun normaalistikin :/ Tämä varmaan toimisi paremmin valkoisen lakan päällä, jos laittasi pari tosi ohutta kerrosta.

      Poista
  2. Onpa kyllä kauniin värinen lakka! Ja lakkauksetkin! ^_^
    Harmi kun lakan koostumus oli kuraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos:) Onneksi mulla on näitä vihreitä lakkoja niin monta, ettei yksi kura haittaa :D

      Poista