perjantai 14. maaliskuuta 2014

Pilkkuinspiraatio

Pilkkuja jälleen! Inspiroiduin näistä Sigin tekemistä Marimekkokynsistä, varsinkin Räsymattokuosista. Halusin lainata ideaa noista pilkuista töpöteltynä tuolla tavalla söpösti. Pidän näistä kynsistä hurjasti! Ihanan pirteät ja hieman retrot. Näillä osallistuttiin tänään  englannin yo-kirjoituksiin, ja ihan hyviksi koekynsiksikin osoittautuivat :) En malta odottaa, että tämä kamala ylioppilaskoerumba olisi ohi... Pitäisi vain vissiin ruveta kokopäiväiseksi kynsibloggariksi ;) Onko täällä muita opiskeluun kyllästyneinä?


Vihreää Wet n' Wild Fergie-kokoelman Glow Stickiä ja Sally Hansenin valkeaa Whirlwind Whitea on molempia kynsillä kaksi kerrosta. Glow Stick on yksi lempilakoistani, sitä tuli käytettyä paljon viime kesänä. Tuli tosi keväinen fiilis tällä lakatessa, varsinkin kun ulkona on ollut niiiiin ihana auringonpaiste viime päivinä. Harmaata lakkaa, eli Mavalan New-Yorkia, on kynnellä vain yksi kerros. Muistan ostaneeni tämän lakan pari vuotta sitten kun en vielä harrastanut näitä kynsijuttuja. Petyin kamalasti kun tämä näytti kynsillä aivan erilaiselta kuin pullossa, ihan sementiltä! Taisin tehdä tästä silloin jonkun Facebook-päivityksenkin valittaen kuinka sormeni näyttävät siltä kuin ne olisi dipattu sementtiin :'D Paljon on muuttunut sen jälkeen, ihan nätti harmaahan tämä mielestäni (nykyään) on!


Pilkut eivät menneet täydellisen suoraan rivistöön, mutta tarpeeksi lähelle kuitenkin. Etusormeen suunnittelin aluksi tekeväni sellaisen kiehkuran pilkuista, mutta se ei ihan onnistunut, joten teinkin tuollaisen pilkkukolmion. Se on itseasiassa varmaankin hienompi kuin alkuperäinen suunnitelma :D Ja koska edellisessä postauksessa kynnet reissasivat landelle, niin tällä kertaa ne ovat päässeet ajelulle ja poseeraamaan Fordimme rattiin. Yritin ottaa kuvia suorassa auringonvalossa, mutta kännykkä ei suostunut tarkentamaan. Joten nyt olisi tarjolla puolivarjoautonrattikynsikuva! 


Täytyy muuten kertoa, että olen kaksi kertaa katkaissut kynteni laittaessani kyseisen Fordin vilkun päälle! Onko täällä ketään muuta, jolta onnistuu samanmoinen suoritus? :D Ja alla jälleen on kuva käytetyistä lakoista, eli Sally Hansenin Whirlwind Whitesta, Wet n' Wild Fergie Glow Stickistä ja Mavalan New-Yorkista. Jos teillä ei vielä ole tuota Glow Stickiä, niin ehdottomasti suosittelen hankkimaan! Pretty.fi:ssä ainakin näyttää olevan saatavilla :)

4 kommenttia: