maanantai 3. maaliskuuta 2014

Uutukaisia & palautekooste

Lupasin palautekoosteen viikonlopulle, mutta se venähtikin maanantain puollle, koska yksinkertaisesti olen vain niin pihalla päivistä. Antakaa höperölle lukulomalaiselle anteeksi. Olitte jättäneet kaikenlaista ihanaa palautetta! Ehdottomasti aion pitää arvontoja jatkossakin, jos niiden tulokset ovat näin avartavia. Tässä olisi muutama asia, joka on miellyttänyt blogissani eniten:

Kuvat isoja ja selkeitä
Blogin ulkoasusta banneri ja värimaailma
Kynsien malli ja lakkaukset
+ tosi moni mainitsi Kikon swatchit! Eiköhän niitä näy joskus lisääkin täällä ;)

Vaikka kovasti varsinkin bannerista tykättiin, blogin ulkoasu tulee muuttumaan täysin tässä kevään aikana. Haluan jotakin simppelimpää ja erityisesti päivitetymmän bannerin. Joku oli toivonut blogilleni monimutkaisempaa taustaa, mutta aioin kyllä päinvastoin juuri yksinkertaistaa sitä :D Koska itse olen täysi surkimus tällaisissa asioissa, odottelen vain että poikaystävälläni olisi aikaa hoitaa homma :D Sitten niitä kertomianne korjausehdotuksia:

Tiheämpi postaustahti
Terävämmät kuvat
Monimutkaisempi tausta

Postailen 2-3 kertaa viikossa tänne, ja omasta mielestäni se on riittävän usein. En todellakaan rupea lakkaamaan kynsiäni päivittäin, johan tästä hommasta menisi maku silloin! Ja muutenkin, en halua ajatella blogiani minään taakkana, vaan kirjoittelen tänne silloin kun siltä tuntuu. Minä ainakin jaksan lukea myös sellaisia blogeja, joihin tulee vain joku yksi päivitys kuussa. 
Kuvat ovat sellaisia kun nyt ovat, en keksi enää miten saisin niitä paremmiksi. Minulla on käytössä monta vuotta vanha Canonin digikamera (16 megapikseliä), joten sillä ei mitään ammattilaiskuvia oteta. Otan kuvani aina kun mahdollista luonnonvalossa. Minulla on valkoinen kirjoituspöytä suoraan ikkunan alla, ja otan kuvani sitä vasten niin, että ohjaan sälekahtimilla valon suoraan pöytälevylle. Muokkaan kuvien valotusta&kontrastia ym. Windowsin omalla kuvanmuokkausohjelmalla ja Gimpillä. Alla vielä postaustoiveita, joita tuli ihan kiitettävä määrä:

Tutoriaaleja
Teemaviikko lempielokuvista, -kirjoista ja -biiseistä
Vinkkipostus lakkausten siistimisestä ja miten lakat saa pysymään parhaiten
5:n päivän haaste, jossa käytetään vähemmän kivoja värejä
Kokoelmapostauksia lakkamerkeistä, väreistä, helposti peittävistä lakoista jne.

Tutoriaaleja toivottiin tosi paljon, mutta ne eivät kyllä ole yhtään mun juttu. Minua ei juurikaan kiinnosta muiden tekemät tutoriaalit, joten en oikein tiedä miksi itsekään tekisin niitä. Ja lakkaan kynnet aina iltaisin, ja meidän kämpän valaistuksilla ei silloin oteta mitään kynsikuvia. Kuvaan kynteni yleensä aamulla luonnonvalossa. Eli, sorry, ei tutoriaaleja tulossa. Mutta nuo muut postautoiveet pistän ehdottomasti korvan taakse! Luulempa että tuo kirja-leffa-biisi teemaviikko on tulossa piankin. Tai no kunhan ensin selviän noista ylioppilaskirjoituksista...


Sitten niitä uutuuksia. Kirppistelin Emmiltä nämä neljä Miyon lakkaa. Kaapistani löytyi jo valmiiksi tuo vihreä Papaya/Mango, mutta omani alkaa olla jo aika lopussa. Huutelin joulukuussa täällä blogissa, josko jollakulla olisi ollut tätä lakkaa tarpeettomana lojumassa, ja onneksi Emmiltä löytyi. Tämä on yksi lempparivihreistäni! Harmi kun Miyon lakkoja ei enää saa mistään. Vasemmalta oikealle lakat ovat Tropicana, Mercury, Mars ja Papaya/Mango.


Viikonloppuna mennessäni ystäväni Aten 20-vuotissynttäreille, koin todellisen yllätyksen kun Atte ja Sara olivatkin hankkineet minulle synttärilahjan :D En kaikkien koulujuttujen takia kerennyt pitämään omia synttärijuhlia. Tosi hauska lahja, varsinkin kun oma Confettikseni alkaa uhkaavasti lähetä loppuaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti