sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Cirque Cerillos & ostoksia

Vihdoin ja viimein pääsen esittelemään Cirquen Heritage-kokoelman Cerilloksen täällä blogissa asti! Lakka on ollut kynsilläni jo päiväkaudet, mutta tässä on ollut kaikenlaista menoa, niinkuin perheen pääsiäisloma. Vaikka olenkin lomaillut jo ylioppilaskirjoitusten loppumisesta saakka, oli ihana päästä Helsinkiin shoppailemaan ja lillumaan Flamingoon äidin ja pikkuveljen kanssa. Cerillos kesti ihailtavasti jopa monen tunnin peuhaamisen vesipuistossa, vain kahteen kynteen tuli kärkikulumaa.


Kynsillä on Cerillosta kaksi kerrosta. Lakka on todella pigmenttinen, melkein peitti jo ensimmäisellä kerroksella. Mitään ongelmia raidoittumisen tai kaljuuntumisen kanssa ei ollut, mikä on aika ihmeellistä hololta. Koostumus oli aika paksu, mutta ei silti kuplinut yhtään. Vaikka lakkaa tuli kynnelle koostumuksen takia paljon, se ikäänkuin painui kasaan kuivuessaan. Eli kynnelle ei jäänyt sellaista kukkulaa lakasta, niinkuin joskus käy, jos joutuu laittamaan monta kerrosta esim. jotakin cremelakkaa. 


Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa on otettu normaaleissa kuvausolosuhteissani, eli auringonvalossa, mutta sisätiloissa. Näissä kuvissa holoefekti ei oikein erotu. Holojen kuvaaminen ei tunnetusti ole mitään helppoa hommaa, tulipahan sekin taas todistetuksi. Seuraava kuva on otettu Itäkeskuksen Stockmannin vessassa :D Bongasin sieltä täydellisen spottivalon holon kuvaamiseen. Onneksi kännykässäni on kohtalaisen hyvä kamera.


Tässä holoisuus näkyy paremmin. Auringonvalossa kimallus on hieman vihreämpää, eikä noin vauvansinistä. Nämä lakkaukset ovat todellakin olleet 'tuijjottelukynnet', on täytynyt kävellä joka paikkaan kädet typerästi ojossa! :'DTästä lakasta en tule luopumaan, vaikka maksettaisiin mitä! Täytyy muuten sanoa tuosta Itiksen uudesta Stockasta sen verran, että kynsihyllyn paikkaa ei pahemmin olla ajateltu. Opit, Orlyt sun muut merkkilakat ovat nimittäin suorassa auringonpaisteessa ison kattoikkunan alla. Lämpötila hyllyn luona on noin kolmekymmentä astetta.... Itse en ainakaan ostaisi OPI:n lakkojani sieltä, jos tietäisin niiden seisovan päiväkaudet auringonpaahteessa.


Vaikka Stockan merkkilakkahyllyltä ei mitään viitsinytkään ostaa, löysin kaikkea muuta kivaa. Olen tosi huono shoppailemaan mitään muuta kuin kynsilakkoja tai alusvaatteita, mutta tällä kertaa ryhdistäydyin. Ostin hurjat kaksi paitaa, sekä alla olevassa kuvassa näkyvät Isadoran Twist-Up Gloss Stickin ja Maybellinen valkoisen voidemaisen Color Tattoo -luomivärin. Molemmat ovat oikein symppiksiä. Infinite White -sävyinen Maybelline on ensimmäinen voidemainen luomivärini, mutta olen jo aivan myyty! Todella pigmenttistä ja pysyvää tavaraa. Hyvä heräteostos siis.


Bongasin myös Maybellinen uutuuskynsilakkoja, ihan hauskan topperikokoelman. Alley Attitude näytti kaikista lupaavimmalta, joten se piti poimia testiin. Tämä on varmasti upea esimerkiksi valkoisen lakan päällä tai yhdistettynä skitletteen. Lakan seassa on vaaleansinisä ja mustia hexglittereitä, pieniä pyöreitä glittereitä ja tikkuja. Minusta on aina mukava yllättyä kun jokin ihan perus markettimerkki tekee jonkin uuden ja raikkaan kokoelman. Tällaisia toppereita ei mielestäni ole vähään aikaan näkynyt.




6 kommenttia: