keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Lempilakkamerkkini osa 1: Kiko

Tänään haluan jakaa kanssanne Kikon ilosanomaa. Kiko on ehdottomasti yksi lempilakkamarkeistäni, koska lakat ovat: 1) ihanan värikkäitä 2) peittäviä 3) helposti levittyviä 4) edullisia 5) suti on sopivan jämäkkä! Saatavuus tosin on hieman kehno, sillä Suomessahan näitä ei myydä. Kikoja saa tilattua brändin omasta nettikaupasta, mutta postikulut ovat tähtitieteellisen suuret. Helpoiten saat ostettua Kikoja matkaamalla vaikka Italiaan :D Kanattaa myös laittaa matkustelevat serkun kaimatkin diilaamaan näitä. Jos näitä olisi helpompi hankkia, kokoelmassa olisi huomattavasti enemmän näitä rakkauspakkauksia, kuin vain nuo 18. Näistä kuvista puuttuu ehkä kaikista rakkain Kikoni, tiffanyn sininen 389. Se on tällä hetkellä hoidossa ystäväni Pinjan luona.


Alla olevassa kuvassa on järjestyksessä vasemmalta oikealle sävyt 216, 360, 282, 288, 258 ja 330. Luonnossa noiden kolmen pinkin ero on paljon näkyvämpi. Nämä vaaleanpunaiset ja liilat eroavat peittävyydeellään muista Kikon lakoistani. Nämä vaativat peittääkseen 2-3 kerrosta yksilöstä riippuen, kun muut värit peittävät 1-2 kerroksella.


Taas järjestyksessä vasemmalta oikealle: 623, 429, 435, 263 ja 255. Tummansininen 263 on ihan ensimmäinen Kikoni, jonka olen ostanut kolme vuotta sitten Italian reissulta kaverieni kanssa. Silloin en ollut vielä kynsiharrastaja, mutta kyllä näin jälkikäteen harmittaa etten ostanut enempää! Kikon Mirror-sarjan lakat, kuten kuvan 623, sopivat tosi hyvin leimaukseen. Ja hei, onko muka olemassa täydellisempää avaruuslakkaa kuin oikean reunimmainen 255?


Katsokaa nyt näitä värejä! <3 Jälleen vasemmalta oikealle: 357, 356, 279, 297, 627 ja 391. Näillehän olisi ihan oikeat nimetkin löydettävissä netistä, mutta minusta on ärsyttävä kaivaa niitä yksitellen joka lakalle. Joten jos purkissa lukee vain numero, niin minähän käytän sitä. 

Lukeutuuko Kiko teidän lempimerkkeihinne? Löytyykö samoja sävyjä? :)


8 kommenttia:

  1. En omista vielä yhtään Kikoa, mutta aion tosiaankin hyödyntää vanhempien Italian matkaa tänä kesänä ;) Tosi kauniita sulta ainakin löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti kannattaa! :) Jeps, jokainen näistä on tosi rakas :D

      Poista
  2. Kikot on kyllä ihania! Ehdottomasti yksi minunkin lempilakkamerkeistä ja hintalaatusuhteeltaan paras johon olen törmännyt :D ajattelin, että kesällä kun on töitä niin pitää kyllä tehdä tilaus Kikon nettikauppaan ja kun olen Kotkassa niin saat kyllä liittyä tilaukseen ja säästää postikuluissa jos tahdot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samaa mieltä! :) Mulla itseasiassa on diilaaja kesäksi, mutta kiitos tarjouksesta!

      Poista