keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Skittlette reissaamassa

Jos teille ei vielä tähän mennessä ole blogipostauksieni perusteella selvinnyt, että olen aikamoinen sählääjä, niin kerron sen nyt ihan julkisesti. Kuvitelkaa tilanne, että olette pääsykoepäivää edeltävänä päivänä matkanneet Kotkasta Tampereelle neljällä junalla, yöpyneet hotellissa Tampereella ja ostaneet ruoat & aamupalat jne. Seuraavana aamuna istuessanne yliopiston luentosalissa nelituntisessa pääsykokeessa, huomaatte, että olette lukeneet väärät pääsykoemateriaalit. End of the story. Ärsyttää niin paljon, että käytin tarkoituksella tuota rumaa passiivia! Muutama euro heitetty kankkulan kaivoon. Enkä todellakaan tiedä miten onnistuin tässä! Mutta nyt on ainakin selvää, mitä Viveka ei opiskele ensi vuonna, nimittäin puheviestintää. Toivottavasti kaksi seuraavaa pääsykoetta menisivät vähän enemmän putkeen :'D


Onneksi kynnet sentään ovat kauniit! Halusin jotain söpöä lakkaa pinkki-vaaleanpunainen-sektorilta ja päädyin tähän Kikon 288:n. Minulla oli myös kiljuva ikävä skittlettejä, onhan tästä jo hyvänen aika kaksi viikkoa aikaa edellisestä! ;) Alkuperäiseen suunnitelmaan kuului sellaiset kivat kiemuraleimat pinkkeihin kynsiin, mutta tällä kertaa ei vain onnistunut. Ja eikun koko homma uusiksi. Mutta nämä ovat kyllä nätit ilman leimojakin. Niitit ovat hämmästyttävän samansävyisiä Kikon kanssa!


Keskisormessa on kaksi kerrosta Dependin 223:sta, joka olisi kyllä peittänyt jo ensimmäisellä, mutta jäi ikävän skraiduiseksi. Toinen kerros  tasoitti pintaa mukavasti. Etusormessa ja pikkurillissä on puolestaan kaksi kerrosta Gina Tricotin Whitea. Olisi ehkä pitänyt laittaa kolme, mutta olin laiska. Kikoa taas on peukalossa ja nimettömässä kolme kerrosta. Niitit on kiinnitetty takuuvarmaksi todetulla yhdistelmällä Mavalan Incolorea ja Seche Viteä.


Nautin todella paljon näiden lakkausten tekemisestä, kun viime aikoina on tullut lakkailtua enemmän yksivärisiä kynsiä tai glittersandwicheja. "Vaihtelu virkistää" ei todellakaan ole mikään turha sanonta :) Alla olisi tuttuun tapaan vielä kuva käytetyistä lakoista. Ja hei, saa pitää peukkuja seuraavia pääsykokeitani varten!


11 kommenttia:

  1. Kauniit lakkaukset! Ja ihan super hyvä väriyhdistelmä! <3
    Tsemppiä pääsykokeisiin!! <3 Mullakin on huomenna viimenen pääsykoe, tosin amikseen, kolme jo takanapäin huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Roosa:)!
      Kiitos myös tsempistä, sitä miä tosiaan tarvitsenkin :D Ihanaa, että sulla alkaa olla urakka jo takanapäin :) Mulla on pahin vielä eessä. Toivottavasti kokeet on menneet hyvin ja pääset sinne minne toivotkin!

      Poista
  2. Ihanan pirteat kynnet! Harmillisen huono tuuri paasykokeen kanssa, mutta toivottavasti muut menee putkeen! : )

    VastaaPoista
  3. Ompa ihanat kynnet! ♡
    Harmittaa sun puolesta toi pääsykoejuttu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Noh, onneksi mulla on vielä kaksi yritystä jäljellä :)

      Poista
  4. Voi siua ja siun koheltamista :DD
    Mutta kauniit kynnet pelastaa päivän ^_^

    VastaaPoista